z-boku-pivnichnoyi-koreyi-bilshe-nemaye-yadernoyi-zagrozi-tramp

З боку Північної Кореї більше немає ядерної загрози – Трамп

 • 11494 переглядiв

КИЇВ. 13 червня. УНН. Президент США Дональд Трамп у середу повернувся до Сполучених Штатів після візиту у Стамбул, де напередодні відбувся історичний саміт лідерів США та КНДР. Трамп на своїй сторінці у Twitter висловив впевненість, що віднині з боку Північної Кореї більше не надходить ядерної загрози, передає УНН.

"Щойно приземлився - довга подорож, але тепер кожен може почувати себе набагато безпечніше, ніж у той день, коли я прийшов на посаду. З боку Північної Кореї вже немає ядерної загрози. Зустріч з Кім Чен Ином була цікавим та дуже позитивним досвідом. Північна Корея має великий потенціал для майбутнього", - написав американський президент.

Він зауважив, що перед тим, як відбувся історичний саміт, дехто припускав, невдовзі може розпочатись війна з Північною Кореєю.

"Президент Обама сказав, що Північна Корея є нашою найбільшою і найнебезпечнішою проблемою. Це більше не так – можете спати спокійно сьогодні ввечері", - додав Трамп.

Як повідомляв УНН, лідер КНДР Кім Чен Ин на переговорах з президентом США Дональдом Трампом заявив, що обидві сторони повинні припинити ворожі військові дії, і американський президент з цим погодився.

Українські Національні Новини

Новини Світу