z-kiyeva-vidpravivsya-chetvertiy-poyizd-yednannya-trukhanivska-sich

З Києва відправився четвертий поїзд єднання "Труханівська Січ"

 • 16190 переглядiв

КИЇВ. 12 грудня. УНН. Зі столичного Центрального залізничного вокзалу відправився у рейс четвертий поїзд єднання "Труханівська Січ", передає кореспондент УНН.

Протягом 11 днів, пасажири цього поїзда — волонтери, студенти, громадські діячі та військові зі східних та західних областей, — подорожуватимуть містами країни.

"Мета четвертої поїздки - завезти свято "Святого Миколая" на південь нашої країни. В основному, цього разу їдуть студенти та старшокласники, волонтери з міст заходу і сходу країни. Веземо подарунки різного характеру. Це і малюнки і усілякі рукоділля, для військових волонтери передадуть маскувальні сітки. Близько 200 людей цього разу беруть участь у нашій поїздці", - зазначив співорганізатор рейсу "Труханівська Січ" Микола Бондар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До Києва повернувся третій потяг єднання України

Відповідно до графіку курсування поїзда "Труханівська Січ", 13 грудня його зустрічатимуть жителі Дніпра, 14 грудня — Запоріжжя, 15 грудня — Волновахи, 16 грудня — Маріуполя, 17 грудня — Бердянська, 18 грудня — Генічеська, 19 грудня — Херсона та Миколаєва, 21 грудня — Одеси. З Одеси поїзд повернеться до столиці 22 грудня о 09:16.

"Ми хочемо аби молодь з усіх частин країни об’єднались, і таким чином зруйнувала стереотипи, які вже сформувались про західну та східну Україну. Завдяки такому заходу молодь розуміє, що в усіх частинах нашої країни однакові проблеми, і що вирішити ми можемо це разом", - розповіла волонтер Світлана.

Нагадаємо, перший агітаційний поїзд "Труханівська Січ" з Києва на схід України відправився 20 квітня 2016 року.

 

Українські Національні Новини

Суспільство