z-pochatku-dobi-boyoviki-vzhe-5-raziv-obstrilyali-pozitsiyi-zsu

З початку доби бойовики вже 5 разів обстріляли позиції ЗСУ

 • 9276 переглядiв

КИЇВ. 22 липня. УНН. З початку сьогоднішньої доби бойовики вже 5 разів обстріляли позиції Збройних сил України на Донбасі. Про це на брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України Максим Праута, передає УНН.

"Станом на сьогоднішній ранок зафіксовано 5 прицільних ворожих обстрілів позицій підрозділів Об’єднаних сил", - повідомив Праута.

Зокрема, на Луганському напрямку з початком доби знову відбувся короткотривалий обстріл позицій українських військових в районі Кримського, цього разу з гранатометів та великокаліберних кулеметів. На Донецькому напрямку російсько-терористичні війська обстріляли захисників Талаківки, Водяного, Широкиного та Гнутового.

Усі обстріли відбулися вночі та під ранок, переважно противник застосовував великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю, а під Талаківкою та Широкиним — ще й гранатомети. Вогонь у відповідь Збройні Сили України не відкривали, втрат серед наших військових немає.

Нагадаємо, 21 липня, ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишалася контрольованою. Противник 15 разів відкривав вогонь по позиціях наших військ, у тому числі 2 рази із забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП