z-pochatku-dobi-okupanti-zavdali-raketnogo-udaru-ta-zdiysnili-11-obstriliv-z-rszv-po-ukrayini

З початку доби окупанти завдали ракетного удару та здійснили 11 обстрілів з РСЗВ по України

 • 244836 переглядiв

КИЇВ. 26 жовтня. УНН. За поточну добу, російські окупанти завдали ракетного удару та здійснили 11 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по Україні. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Цитата

«Протягом доби противник завдав ракетного удару та здійснив 11 обстрілів з реактивних систем залпового вогню», - йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що на Волинському та Поліському напрямках обстановка без суттєвих змін. республіка білорусь і надалі продовжує підтримувати збройну агресію російської федерації проти України. Зберігається загроза завдання ракетних ударів та задіяння ударних БпЛА з території республіки білорусь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ відбили атаки росіян у районах 11 населених пунктів на Донеччині

Генштаб зазначає, що на інших напрямках ворог здійснював обстріли:

· на Слобожанському напрямку – з використанням мінометів, ствольної та реактивної артилерії, в районах населених пунктів Бочкове, Вільхуватка, Бударки, Чугунівка, Шевченкове, Стрілеча та Дворічна;

· на Куп’янському напрямку – з мінометів, ствольної та реактивної артилерії, в районах населених пунктів Берестове, Кислівка, Котлярівка, Піщане, Першотравневе, Фиголівка та Крохмальне;

· на Лиманському напрямку – з мінометів, ствольної та реактивної артилерії, в районах населених пунктів Вишневе, Греківка, Григорівка, Невське, Сергіївка та Зарічне;

· на Бахмутському напрямку – з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії, в районах населених пунктів Бахмут, Бахмутське, Соледар, Іванград, Торецьк, Курдюмівка, Майорськ та Озарянівка;

· на Авдіївському напрямку ворожі обстріли зафіксовано в районах населених пунктів Мар’їнка, Водяне, Новомихайлівка, Первомайське, Авдіївка, Красногорівка, Невельське та Новокалинове.

· На Новопавлівському та Запорізькому напрямках противник здійснив артилерійські обстріли у районах населених пунктів Оріхів, Времівка, Вугледар, Гуляйполе, Залізничне, Новопіль, Нескучне та Полтавка.

· на Південнобузькому напрямку вогневого ураження зазнали райони населених пунктів, що поряд з лінією зіткнення. Безпосередньо від вогню ворожої реактивної артилерії постраждало місто Нікополь.

Українські Національні Новини

Суспільство