z-pochatku-dobi-v-zoni-boyovikh-diy-sposterigayetsya-znizhennya-aktivnosti-boyovikiv

З початку доби в зоні бойових дій спостерігається зниження активності бойовиків

 • 8451 переглядiв

КИЇВ. 30 серпня. УНН. З початку бойових дій на Донбасі спостерігається зниження бойової активності російсько-терористичних угруповань. Про це сьогодні на брифінгу у Києві повідомив речник міністерства оборони України Олександр Мотузяник, передає кореспондент УНН.

"Від опівночі і станом на 9 годину ранку українськими військовими зафіксовано 1 прицільний ворожий обстріл
з боку російсько-окупаційних військ… Зазначимо, що від початку поточної доби втрат внаслідок бойових дій серед українських військовослужбовців немає. В цілому, інтенсивність обстрілів позицій Об’єднаних сил помітно знизилася, хоча повністю умов "шкільного перемир’я" ворог не дотримується", - сказав Мотузяник.

За його словами, при обстрілі важке озброєння ворог не застосовував, проте вів провокаційні обстріли з гранатометів та стрілецької зброї.

"Зокрема противник вночі обстріляв наші оборонні позиції в районі Луганського, при цьому застосував гранатомет", - зазначив Мотузяник.

Нагадаємо, протягом минулої доби у районі проведення операції Об’єднаних сил бойовики незаконних збройних формувань так званих “Л/ДНР” 18 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ, у тому числі 1 раз із озброєння, забороненого Мінськими домовленостями.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП