z-pochatku-roku-politsiya-ogolosila-pidozru-392-inozemtsyam-porushnikam

З початку року поліція оголосила підозру 392 іноземцям-порушникам

 • 5817 переглядiв

КИЇВ. 21 травня. УНН. Національна поліція відзвітувала про результати оперативно-профілактичної спеціальної операції під кодовою назвою “Мігрант”. Так, із 539 затриманих 392 особам було повідомлено про підозру. Про це заявили у прес-службі НПУ, передає УНН.

"Так, у ході спецоперації було виявлено 539 кримінальних правопорушень, учинених іноземцями. 392 особам повідомлено про підозру", - йдеться у повідомленні. 

Як зазначається, виявлено 42 "кримінальних авторитети" з числа іноземних громадян, які порушили міграційне законодавство. З них затримано сім так званих "злодіїв у законі".

Окрім того, встановлено, що упродовж цього року, на території України іноземцями вчинено 950 злочинів.

"По 521 іноземцю та особі без громадянства було прийнято рішення про примусове повернення чи видворення за межі держави. З них – 322 рішення були задоволені та виконані", - зазначили у прес-службі Нацполіції.

У Національній поліції працюють над розробкою змін до законодавства, які б дозволили дотримуватись алгоритму спільних дій підрозділів ДМС, НПУ та АДПС з питань виявлення порушників міграційного законодавства.

Зокрема, йдеться про затримання, передачу для прийняття рішення з поліції до міграційної служби, складання адміністративних матеріалів, доставку до пунктів тимчасового перебування іноземців.

Раніше повідомлялося про затримання у Києві 32 нелегальних мігрантів з Азії

Українські Національні Новини

Кримінал та НП