z-pochatku-roku-v-ukrayini-na-pozhezhakh-zaginulo-379-gromadyan

З початку року в Україні на пожежах загинуло 379 громадян

 • 7636 переглядiв

КИЇВ. 14 лютого. УНН. З початку року в Україні виникло 6 тис. 436 пожеж, під час яких загинуло 379 громадян. Про це УНН повідомили у прес-службі ДСНС.

Так, з початку року в Україні виникло 6 тис. 436 пожеж, під час яких загинуло 379 громадян. Наприклад, минулої доби рятувальники ліквідували 153 пожежі, з яких 102 - в житловому секторі.

Нагадаємо, 14 лютого до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на території приватного господарства в селі Городище Корецького району Рівненської області. Прибувши до місця виклику, рятувальники встановили, що вогонь охопив покриття та перекриття житлового будинку на площі 90 кв.м. На місці пожежі вогнеборці виявили тіла двох загиблих: 76-річної власниці оселі та її 42-річного сина.

Крім того, днем раніше, надійшло повідомлення про пожежу в одноповерховому житловому будинку по вул. Грушевського, що в смт Великий Любінь Городоцького району Львівської області. Як стало відомо, на момент пожежі у будинку перебував півторарічний хлопчик. Рятувальники винесли його на свіже повітря та доправили до Великолюбінської лікарні, але у лікарні дитина померла.

 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП