z-pridnistrovya-pidvodoyu-namagalisya-vvezti-partiyu-kontrafaktnikh-sigaret

З Придністров’я підводою намагалися ввезти партію контрафактних сигарет

 • 9004 переглядiв

КИЇВ. 20 вересня. УНН. Групу порушників, які підводою намагались перемістити із Придністров’я в Україну партію тютюнових виробів, зупинено в Одеській області. Про це повідомляє Відділ комунікації Державної прикордонної служби, передає УНН.

"Для затримання правопорушників офіцерами Внутрішньої та власної безпеки, оперативними співробітниками Південного регіонального управління Держприкордонслужби, прикордонним нарядом від мобільної прикордонної застави "Подільськ" та співробітниками СБУ було організовано перекриття ймовірного напрямку їх руху", - йдеться у повідомленні.

В результаті, неподалік населеного пункту Топали, за кілька сотень метрів від лінії кордону, правоохоронці затримали 3 громадян України на гужовій підводі з 15 ящиками сигарет. 10 ящиків було без акцизних марок та 5 - з акцизними марками Молдови.

Затриманих притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення державного кордону та за порушення прикордонного режиму.

Сума оцінки вилученого товару склала понад 180 тис. грн.

Нагадаємо, 21 серпня, у Чернівецькій області неподалік кордону правоохоронці зупинили кінний караван, яким порушники намагалися перемістити сигарети до Румунії.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП