z-teritoriyi-sektoru-gazi-zapustili-raketu-po-izrayilyu

З території Сектору Гази запустили ракету по Ізраїлю

 • 9082 переглядiв

КИЇВ. 1 січня. УНН. Ізраїльські військові засікли пуск ракети по території країни зі Смуги Гази. Про це йдеться у повідомленні на Twitter-сторінці представника армії оборони Ізраїлю, інформує УНН.

“Нещодавно ракета була випущена із Сектора Гази у бік Ізраїлю. Удар підтверджений. Повідомлення про потерпілих не надходили”, — йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ізраїль здійснив авіаудар по позиції ХАМАС у секторі Газа

Обстріли ізраїльської території зі Смуги Гази помітно почастішали після рішення США визнати Єрусалим столицею Ізраїлю. Відповідальність за обстріли Ізраїль покладає на правлячий у секторі Газа ісламістський рух ХАМАС, вимагаючи від нього забезпечити дотримання режиму припинення вогню всіма палестинськими фракціями.

Нагадаємо, рішення Трампа щодо статусу Єрусалима викликало хвилю протестів у різних країнах світу. На території Палестинської Автономії розпочалися масові акції протесту, які, у деяких випадках, набували насильницького характеру із зіткненням з ізраїльськими правоохоронцями та військовими. За останніми данними, четверо палестинців загинули, ще 800 людей зазнали поранень. Ліга арабських держав назвала рішення США таким, що не має юридичної сили і закликала Америку відмовитися від нього.

Українські Національні Новини

Новини Світу