za-minuloyi-dobi-zhoden-ukrayinskiy-viyskovosluzhbovets-ne-zaginuv-i-ne-buv-poraneniy-1

Минулої доби жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений

 • 18718 переглядiв

КИЇВ. 4 січня. УНН. Протягом минулої доби у зоні проведення антитерористичної операції бойовики незаконних збройних формувань так званих “Л/ДНР” 5 разів порушили режим тиші. Внаслідок обстрілів жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Бойовики незаконних збройних формувань так званих “Л/ДНР” попри “Новорічне перемир’я” продовжують здійснювати обстріли позицій Збройних Сил України, зокрема, з озброєння забороненого Мінськими домовленостями.

У повідомлені прес-центру зазначається, що друга половина минулої доби, починаючи із 15.30, у районі проведення АТО пройшла без порушень режиму припинення вогню - вздовж усієї лінії розмежування сторін не зафіксовано жодного обстрілу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Боєць АТО Негода, якого затримали у Москві, повернувся до України

"Натомість, у першій половині дня, російсько-окупаційні угруповання 5 разів порушували перемир’я на Донецькому напрямку. Зокрема, з мінометів калібру 82-мм бойовики вели вогонь по наших оборонних укріпленнях довкола Мар’їнки і шахти Бутівка. Гранатомети різних видів та легке піхотне озброєння загарбники застосували біля Авдіївки та Водяного, а зі стрілецької зброї провокували оборонців Широкиного. Українські воїни жодного разу не піддалися на провокації агресора і вогонь у відповідь не відкривали", - йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Німеччина наполягає на місії ООН для миротворчої діяльності, а не охорони ОБСЄ на Донбасі

Слід зазначити, що впродовж минулої доби сепаратисти активізували повітряну розвідку. Безпілотні літальні апарати бойовиків ОРДЛО, які заборонені до застосування Мінськими домовленостями, були зафіксовані у районі Світлодарської дуги та на Приазов’ї.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП