za-minulu-dobu-v-ukrayini-vidnovleno-elektropostachannya-78-naselenikh-punktiv

За минулу добу в Україні відновлено електропостачання 78 населених пунктів

 • 6964 переглядiв

КИЇВ. 5 липня. УНН. За добу 4-го липня було відновлено електропостачання 78 населених пунктів у чотирьох областях, а саме: у Сумській – 55, Черкаській – 15, Кіровоградській – 5 та Чернігівській – 3. Станом на 7 год. 5-го липня без світла залишаються 52 населених пункти у Черкаській та Донецькій областях. Про це передає УНН з посиланням на прес-службу Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"4 липня відновлено електропостачання 78 населених пунктів у чотирьох областях, а саме: Сумська – 55, Черкаська – 15, Кіровоградська – 5 та Чернігівська – 3, які були знеструмлені вночі з 1 на 2 липня", - йдеться у повідомленні.

4 липня внаслідок складних погодних умов (дощ, гроза, пориви вітру) через спрацювання систем захисту та пошкодження ліній електропередач в Донецькій області сталося знеструмлення 13 населених пунктів та частково м. Маріуполь (129 трансформаторних підстанцій).

Станом на 7 год. 5 липня залишаються знеструмленими 52 населених пункти у двох областях, а саме: Черкаська – 43, Донецька – 9 (частково м. Маріуполь (61 трансформаторна підстанція).

До відновлення електропостачання населених пунктів залучені бригади обленерго.

Як повідомляв УНН 4 липня, без світла в Україні залишається 121 населений пункт.

Українські Національні Новини

Суспільство