za-nich-iz-zametiv-na-kirovogradschini-ryatuvalniki-vityagli-21-avtomobil

За ніч із заметів на Кіровоградщині рятувальники витягли 21 автомобіль

 • 10140 переглядiв

КРОПИВНИЦЬКИЙ-КИЇВ. 3 грудня. УНН. В ніч з 2 на 3 грудня рятувальники Управління ДСНС України у Кіровоградській області 10 разів залучалися до надання допомоги на ускладнених ділянках автошляхів. Всього із заметів снігу вони витягли три легковика, одну "Газель" і 17 вантажівок. Про це поінформували в У ДСНС в області, повідомляє УНН.

Так, у Долинському районі біля с. Згода та м. Долинська, на 8 км автодороги Благовіщенськ-Миколаїв у Голованівському районі, у м. Олександрія фахівці Служби порятунку вилучили із кюветів три легкових автомобілі та одну "Газель".

Рятувальники ДПРЧ №20 залучалися до ліквідації заторів, що утворилися біля с. Гурівка та Братолюбівка у Долинському районі. Прибувши на місце події, рятувальники за допомогою лебідки та буксирувального тросу відбуксирували 13 вантажних автомобілів на проїжджу частину, звідки вони змогли продовжити рух самостійно.

З 21:00 2 грудня до до 01:11 3 грудня надавали допомогу водіям 4 вантажних автомобілів співробітники ДПРЧ №33, 25 та 19, вилучивши з кюветів дві вантажівки біля с. Павлиш Онуфріївського району, одну – на 35 км траси Кропивницький-Платонове у Новоукраїнському районі, ще одну – у м. Новомиргород.

Загалом рятувальники Кіровоградського гарнізону у ніч з 2 на 3 грудня надали допомогу водіям 3 легкових, 1 "Газелі" та 17 вантажних автомобілів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП