za-uchastyu-politseyskogo-u-cherkasakh-stalasya-biyka-zi-strilyaninoyu

За участю поліцейського у Черкасах сталася бійка зі стріляниною

 • 10284 переглядiв

КИЇВ. 1 червня. УНН. Сьогодні вночі на лінію 102 надійшло повідомлення, що в одному з районів міста Черкаси за участю поліцейського сталася бійка зі стріляниною. Про це повідомляє Відділ комунікації ГУНП у Черкаській області, передає УНН.

"Поліцейські встановили двох осіб, які перебували на місці події, та які можуть бути причетні до сутички. Особи повнолітні. Одним із встановлених осіб, являється працівник поліції Черкаської області, який на момент події перебував на лікарняному", - йдеться у повідомленні.

На даний момент інспекцією з особового складу призначено службове розслідування, разом з тим, за фактом вказаних подій вирішується питання про відкриття кримінального провадження. На час проведення службового розслідування даного працівника поліції відсторонено від виконання своїх функційних обов’язків.

Нагадаємо, вчора у Києві у Дарницькому районі на проспекті Григоренка сталася автопригода за участю поліцейського автомобіля, який виконував спецзавдання, у результаті чого тілесні ушкодження отримав 13-річний хлопчик, який їхав на велосипеді.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП