zagibel-10-richnoyi-divchinki-na-odeschini-ditina-ne-skoyuvala-suyitsid

Загибель 10-річної дівчинки на Одещині: дитина не скоювала суїцид

 • 13163 переглядiв

КИЇВ. 10 лютого. УНН. Десятирічна дівчинка, яку виявили напередодні повішеною на горищі будинку в селі Нова Іванівка Арцизького району Одеської області, не скоювала самогубство. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Одеської області, передає УНН.

Зазначається, що початкова версія "суїцид" не підтвердилася. Повідомляється, що після отримання повідомлення від фельдшера про виявлення повішеною дівчинки з багатодітної сім'ї на місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції.

"Встановлено, що після закінчення занять у школі вона пішла додому. У школі під час занять між нею та іншими школярами конфліктів не було", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, під час гри дитина засунула голову в кільце ізольованого проводу, прив'язаного до дерев'яної опори горища.

Після цього дівчинка нібито похитнулася і впала, потрапивши в петлю. Переляканий молодший брат дівчинки зліз із горища і побіг за допомогою. Повернувся він зі старшими братами. Однак дитина вже була без свідомості.

Діти намагалися врятувати сестру, але безуспішно. Зрозумівши, що самі не впораються, діти повідомили про трагедію батькам, які, у свою чергу, викликали фельдшера.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за п.2 ч.2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Розслідування триває. Остаточна причина смерті встановлюється.

Нагадаємо, раніше у поліції повідомляли, що попередньо встановлено, що 10-річна дитина покінчила життя самогубством.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП