zagiblikh-na-shakhti-stepoviy-girnikiv-pokhovayut-zavtra

Загиблих на шахті "Степовій" гірників поховають завтра

 • 7460 переглядiв

ЛЬВІВ-КИЇВ. 3 березня. УНН. Загиблих у трагедії на шахті “Степова”, що на Львівщині, поховають завтра. Про це розповів заступник міністра енергетики та вугільної промисловості України Анатолій Корзун, передає УНН.

“На комісії ми розглянули, яка допомога надається потерпілим та родинам загиблих. Поховання загиблих відбудеться завтра за місцями, де вони проживали. Про причини вибуху говорити поки рано, ще буде працювати експертна комісія. Зараз рятувалики проводять аварійні роботи, щоб нормалізувати атмосферу. Про відкриття шахти мова наразі не йде”, — розповів А.Корзун.

Нагадаємо, 2 березня о 12:46 у селі Глухів Сокальського району Львівської області на шахті № 10 “Степова” ВАТ “Львіввугілля” на горизонті 550 м, в 119-у конвеєрі внаслідок вибуху сталося обрушення гірської породи.

На шахті працювало 172 гірника, на аварійній ділянці 34 гірника, з яких 8 загинуло та 6 травмовано, усіх піднято на поверхню.

Прогнозувати стан постраждалих внаслідок вибуху на шахті №10 “Степова” складно, наразі у лікарнях перебуває більше 20 шахтарів, деякі з них у тяжкому стані.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП