zagostrennya-na-pivdni-siriyi-rozbombleni-tri-likarni

Загострення на півдні Сирії: розбомблені три лікарні

 • 10131 переглядiв

КИЇВ. 27 червня. УНН. Режим Башара Асада і його прихильники за допомогою військових літаків розбомбили принаймні три медичних заклади на півдні Сирії за одну ніч. Про це заявив військовий спостерігач і місцеві лікарі 27 червня, передає УНН з посиланням на The Washington Post.

Сирійська обсерваторія з прав людини заявила, що лікарні бомбардують неподалік йорданського кордону в містах Саїда, Джіза й Мусайра.

Через ескалацію конфлікту у регіоні близько 45 тисяч осіб вимушені були покинути свої домівки та перейти на утримувану повстанцями територію біля кордону з Йорданією.

Підтримуваний Росією наступ спрямований на те, щоб повернути останню частину утримуваної опозицією території Сирії, яка не перебуває під захистом іноземних держав.

Як повідомляв УНН, режим Башара Асада і його прихильники протягом шести днів проводять широкомасштабну операцію в провінції Дераа на півдні Сирії.

Нагадаємо, сирійська армія готується до масштабної наступальної операції в південній провінції Дарья, для чого відправила туди в суботу велику кількість військової техніки.

Українські Національні Новини

Новини Світу