zahybloiu-pid-chas-obstrilu-mykolaiva-vyiavylasia-mama-sportsmenky-svitlany-malkovoi

Загиблою під час обстрілу Миколаєва виявилася мама спортсменки Світлани Малькової

 • 25602 переглядiв

Під час російського обстрілу Миколаєва загинула мама української спортсменки Світлани Малькової, яка в цей час у складі національної збірної зі стрибків на батуті готувалася до відбіркових змагань до Олімпіади-2024.

Під час російського обстрілу Миколаєва 21 березня загинула мама української спортсменки Світлани Малькової. Про це повідомило Міністерство молоді та спорту України, передає УНН.

Деталі

Під час обстрілу Світлана у складі національної збірної України зі стрибків на батуті готувалася до ліцензійних змагань до Олімпійських ігор у Парижі-2024, які проходять у Німеччині.

Готувалася боротися за олімпійську ліцензію, а тим часом рашисти вбили її маму. Світлана Малькова завтра мала розпочати змагання на Кубку світу у німецькому Котбусі. Там спортсменку застала жахлива трагічна звістка: загинула її мама, Олена Сиванич

- повідомили у міністерстві.

55-річна Олена Сиванич працювала на промисловому підприємстві у Миколаєві, по якому близько шостої вечора російські терористи вдарили балістичною ракетою. Шестеро людей постраждали, мама спортсменки загинула.

Сьогодні російська ракета вбила мою маму

— написала в Instagram сестра Світлани, Лєна.

У Мінспорту зазначають, що перше знайомство Світлани Малькової зі стрибками на батуті почалося у спорткомплексі підприємства, яке стало ціллю росіян. Тут проходили її перші тренування і почався шлях у великий спорт. Світлана Малькова — чемпіонка Всесвітніх ігор-2017, срібна призерка Європейських ігор-2019, бронзова призерка чемпіонату Європи-2018 у синхронних стрибках на батуті.

Нагадаємо

6 людей отримали поранення і 1 жінка загинула в результаті обстрілу Миколаєва російськими балістичними ракетами.

22.03.24, 12:13 • [views_0]