zahynulo-6-boiovykiv-pid-provodom-kurdiv-u-rezultati-ataky-bezpilotnyka-na-amerykansku-bazu-v-syrii

Загинуло 6 бойовиків під проводом курдів у результаті атаки безпілотника на американську базу в Сирії

 • 27001 переглядiв

Атака безпілотника на найбільшу американську військову базу на сході Сирії вбила щонайменше шістьох бійців союзників під проводом курдів, згідно з повідомленнями Демократичних сил Сирії.

Унаслідок атаки безпілотника на найбільшу військову базу США в Сирії загинуло 6 бойовиків під проводом курдів. Про це повідомляє BBC, передає УНН.

Деталі

У результаті атаки безпілотника на найбільшу військову базу Америки в східній провінції Дейр-ез-Зур у Сирії було вбито щонайменше шість бойовиків союзників, очолюваних курдами.

Демократичні сили Сирії (SDF) повідомили, що їхню академію командос на нафтовому родовищі Аль-Омар обстріляли вранці в понеділок.

SDF звинуватили підтримуваних Іраном бойовиків у запуску безпілотника з сусіднього району, який перебуває під контролем сирійських урядових сил.

Група ополченців, яку також підтримує Іран, заявила, що вони атакували базу в неділю.

Наразі немає повідомлень про втрати серед американських військовослужбовців, які перебувають в Сирії для боротьби з угрупованням "Ісламська держава" (ІД).

Додамо

SDF, які контролюють значну частину північно-східної Сирії під підтримкою глобальної коаліції під керівництвом США, засудили напад і висловили своє "право належним чином відповісти".

29.12.22, 16:50 • [views_356730]