zakhist-r-nasirova-podast-pozov-do-yespl-za-nezakonne-zatrimannya

Захист Р.Насірова подасть позов до ЄСПЛ за незаконне затримання

 • 10346 переглядiв

КИЇВ. 13 березня. УНН. Тимчасово відсторонений з посади голови Державної фіскальної служби України Роман Насіров заявив, що планує відстоювати свої права у Європейському суді з прав людини. Про це він заявив журналістам після засідання Апеляційного суду Києва, передає кореспондент УНН.

"Мої захисники будуть звертатися у ЄСПЛ, я думаю, що остаточну позицію ми будемо відстоювати там, це стосовно затримання", - сказав Р.Насіров

При цьому він вважає справу проти себе заполітизованою, а рішення апеляційного суду Києва про залишення без змін запобіжного заходу щодо нього несправедливим.

"Навіть якщо б у мене були такі гроші, або бажання я б фізично не зміг цього зробити", - сказав Р.Насіров, відповідаючи на запитання чи буде він вносити заставу.

Раніше Апеляційний суд залишив без змін запобіжний захід Р.Насірову.

Як повідомляв УНН, Р.Насірову 2 березня вручили повідомлення про підозру.

Він підозрюється у вчиненні злочину передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки).

Солом’янський районний суд Києва обрав Р.Насірову запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на два місяці з можливістю внесення 100 млн грн застави.

Українські Національні Новини

Політика