zakhist-yanukovicha-obitsyaye-zavtra-zabezpechiti-dopit-eks-komanduvacha-vv-mvs-shulyaka

Захист Януковича обіцяє завтра забезпечити допит екс-командувача ВВ МВС Шуляка

 • 13951 переглядiв

КИЇВ. 16 травня. УНН. Сторона захисту у справі про державну зраду екс-президента України Віктора Януковича обіцяє завтра забезпечити у режимі відеоконференції допит Оболонським судом в якості свідка колишнього командувача Внутрішніх військ МВС України Станіслава Шуляка. Про це УНН повідомли в адвокатській компанії, яка представляє інтереси Януковича у суді.

"Завтра плануємо допитати Шуляка", - сказали в юридичній кампанії.

Як повідомляв УНН, 28 листопада 2016 року Генеральний прокурор Юрій Луценко у Святошинському районному суді Києва оголосив підозру у відеорежимі екс-президенту України Януковичу у державній зраді, пособництві представникам влади РФ в умисних діях, вчинених з метою зміни меж України, та веденні агресивної війни. Тобто злочинах, передбачених ч.1. ст.111, ч.5 ст.27. ч.3 ст.110, ч.5 ст.27 ч.2 ст.437 ККУ.

Нагадаємо, сторона захисту екс-президента Віктора Януковича ініціюватиме відкриття кримінального провадження стосовно колишнього постійного представника України в ООН Юрія Сергеєва за начебто викривлене інформування ООН про ситуацію в Україні у 20-х числах лютого 2014 року.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП