zaliznichniki-vivezli-zi-stantsiy-ta-koliy-ponad-17-tis-kub-m-snigu-ukrzaliznitsya

Залізничники вивезли зі станцій та колій понад 17 тис.куб.м снігу — “Укрзалізниця”

 • 8462 переглядiв

КИЇВ. 15 листопада. УНН. Вночі 4200 залізничників та більш ніж десять одиниць техніки очищали від снігу та криги залізничну інфраструктуру. В результаті робіт залізничники вивезли зі станцій та колій понад 17 тис.куб.м снігу. Про це УНН повідомили у прес-службі “Укрзалізниці”.

Зокрема, від снігових заметів очищено 6652 стрілочні переводи та майже 400 пасажирських платформ. Наразі пасажирські поїзди, як у далекому, так і у приміському сполученнях відправляються за графіком. Незначне відставання від графіка руху окремих поїздів не перевищує півгодини.
Для оперативного реагування на залізницях працюють штаби для боротьбі з негодою. Встановлено цілодобове чергування керівників служб, відділень і структурних підрозділів підприємств.

У відомстві зазначили, що внаслідок снігопаду, який тривав з 13 по 14 листопада сніговий покрив у Тернополі сягнув 50 см, Шепетівці — 50 см, Сянках — 45 см, Жмеринці — 20 см.

Нагадаємо, залізничники підготували до зимової негоди 2883 пасажирські вагони та закупила 5,7 тис. тонн вугілля для обігріву пасажирських поїздів.

Як повідомляв УНН, “Укрзалізниця” не відмінила жодного поїзда через негоду.

Українські Національні Новини

Суспільство