zasidannya-komisiyi-ukrayina-nato-rozpochalosya-u-bryusseli

Засідання Комісії Україна-НАТО розпочалося у Брюсселі

 • 6703 переглядiв

КИЇВ. 7 грудня. УНН. Засідання Комісії Україна-НАТО у рамках зустрічі голів МЗС країн Альянсу розпочалося у Брюсселі. Відкрив засідання Генеральний секретар НАТО Йєнс Столтенберг, передає УНН з посиланням на прес-службу Альянсу.

"Ласкаво просимо на цю зустріч Комісії НАТО-Україна. Наша зустріч є ще одним підтвердженням незмінної підтримки НАТО України. На Варшавському саміті в липні ми прийняли комплексний пакет допомоги для України. Наша сьогоднішня зустріч дасть можливість провести огляд реалізації пакету і отримати оновлену інформацію про порядок денний щодо реформ українського уряду", - зазначив на початку засідання Й.Столтенберг.

З його слів, також буде обговорено ситуацію в області безпеки, "яка залишається серйозною і яка перешкоджає прогресу в напрямку політичного врегулювання конфлікту".

"Союзники у НАТО продовжують підтримувати суверенітет і територіальну цілісність України, і ми підтримуємо реформи, які необхідні для кращого майбутнього народу України", - додав Генсек НАТО.

Нагадаємо, міністр закордонних справ України Павло Клімкін 6-7 грудня перебуває з робочим візитом у Брюсселі, де візьме участь у засіданні Комісії Україна-НАТО.

Українські Національні Новини

Політика