zastupnik-yu-lutsenka-u-ssha-uzgodiv-pozitsiyi-schodo-sprav-p-lazarenka-a-takozh-zlochinnoyi-organizatsiyi-v-yanukovicha

Заступник Ю.Луценка у США узгодив позиції щодо справ П.Лазаренка, а також злочинної організації В.Януковича

 • 10990 переглядiв

КИЇВ. 5 грудня. УНН. За три дні у США проведено півтора десятки зустрічей. Узгоджено позиції щодо справ Павла Лазаренка, злочинної організації екс-президента Віктора Януковича і ко, боротьби з тероризмом, реформи системи правоохоронних органів України тощо. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник Генерального прокурора Євген Єнін, передає УНН.

"За 3 дні проведено понад півтора десятки зустрічей з представниками Департаменту юстиції, Держдепу, ФБР, Фінсену, Радбезу США тощо. Узгоджено позиції щодо справ Лазаренко, злочинної організації януковича і ко, боротьби з тероризмом, реформи системи правоохоронних органів України тощо", - написав Є.Єнін.

Він також додав, що "приємно дивує рівень of commitment and engagement (прихильності і залученості - ред.) з боку американських партнерів до питань України попри широко розтиражовані побоювання відносно зміни адміністрації в Білому дому".

"Від України очікують не так багато, але не так і мало - щирого бажання боротися з корупцією", - додав заступник Генпрокурора.

Українські Національні Новини

Політика