zasudzhenomu-na-kiyivschini-bezpidstavno-dozvolyalas-vidpustka-na-volyu-prokuratura

Засудженому на Київщині безпідставно дозволялась "відпустка" на волю - прокуратура

 • 16727 переглядiв

КИЇВ. 18 вересня. УНН. Керівництво Ірпінського виправного центру Київської області безпідставно надавало дозвіл засудженому на короткострокові відлучення за межі установи. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області, передає УНН.

"Києво-Святошинською місцевою прокуратурою за наслідками перевірки в державній установі "Ірпінський виправний центр (№ 132)" виявлено факт необґрунтованого надання засудженому дозволу на короткостроковий виїзд за межі установи без належного вивчення його особи та проведення із ним профілактичної роботи", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили у прокуратурі, також в установі не забезпечується належний нагляд за засудженими, які працевлаштовані на контрагентських об’єктах за межами виправного центру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Із Лук’янівського СІЗО втік в'язень: поліція оприлюднила фото

З огляду на викладене, місцевою прокуратурою внесено вказівку про усунення зазначених та інших виявлених за результатами перевірки порушень, яка перебуває на розгляді.

Нагадаємо, в’язні Кагарлицької колонії Київської області всупереч забороні через “Wi-Fi Роутер” вільно користувалися Інтернетом.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП