zatrymano-cholovika-za-vbyvstvo-ta-perekhovuvannia-tila-v-okopi-kolyshnikh-okupantiv

Вбив товариша по чарці, заховав тіло в колишньому окопі окупантів – поліція затримала підозрюваного у злочині

 • 25444 переглядiв

Поліція затримала підозрюваного, який убив чоловіка у Бучанському районі Київської області та сховав тіло в окопі на колишніх позиціях російських окупантів.

Повідомлено про підозру у вбивстві фігуранту, який за даними поліції, у Бучанському районі Київщини вбив чоловіка та заховав тіло на колишніх позиціях окупантів. Про це передає УНН із посиланням на Telegram поліції Київської області.

Поліція Київщини повідомила про підозру зловмиснику, який вбив чоловіка та заховав тіло на колишніх позиціях окупантів 

– ідеться у повідомленні.

Згідно з даними оперативного інформування:

Чоловіки познайомились в магазині, один з них – безпритульний, що оселився в бліндажі, залишеному окупантами. Після магазину обидва вирушили до колишніх позицій окупантів, де розпивали алкогольні напої.

Згодом між чоловіками виник конфлікт. У результаті сварки зловмисник завдав численних ударів опоненту, що призвело до його смерті на місці.

Слідчі встановили, що зловмисник заховав тіло в окопі, далі - сам переховувався на території інших колишніх ворожих позицій. Там його і розшукали правоохоронці та доправили до ІТТ (ізолятор тимчасового тримання – ред).

Нагадаємо

Правоохоронці затримали чоловіка, який учора, 8 березня, вбив військовослужбовця. Ним виявився житель Одеської області, який тимчасово проживав у райцентрі. За скоєне правопорушнику загрожує до 15-ти років позбавлення волі, повідомляє Головне управління Нацполіції в Одеській області.