zavtra-v-ukrayini-doschitime

Завтра в Україні дощитиме

 • 8373 переглядiв

КИЇВ. 14 травня. УНН. Завтра в Україні у західних, східних, Сумській областях короткочасні дощі, вдень з грозами, під час гроз подекуди шквали 15-20 м/с. Про це повідомляє УНН з посиланням на Укргідромецентр.

"15 травня в Україні у західних, східних, Сумській областях короткочасні дощі, вдень з грозами, під час гроз подекуди шквали 15-20 м/с, на Прикарпатті місцями сильні дощі; на решті території без істотних опадів. Вітер південно-східний, південний, 5-10 м/с. Температура вночі 6-11° тепла, вдень 20-25°; у прикарпатських областях 15-20°", - сказано у повідомленні.

Як повідомляв УНН, на більшій частині України очікується спекотне літо з невеликою кількістю опадів.

В Хмельницькій та Житомирській областях очікуються до кінця серпня високі температури та малі опади, але в кінці серпня можливі великі опади. В Чернівецькій області очікуються не дуже добрі погодні умови, але опади будуть. Київська область – найближчим часом очікуються опади, а потім літом, не очікуються багато опадів. Західна частина Черкаської та північна частина Вінницької області – очікуються, що з початку червеня і до кінця липня мало опадів і багато спеки, і вже потім опади.

У Сумській та Чернігівській областях в червні очікуються "добрі опади, а в липні спекотна погода та мала кількість опадів".

Українські Національні Новини

Суспільство