zelenskiy-bud-yaka-informatsiya-u-zmi-schodo-kontrnastupu-ne-dopomagaye-ukrayini-u-yogo-pidgotovtsi

Зеленський: будь-яка інформація у ЗМІ щодо контрнаступу не допомагає Україні у його підготовці

 • 316495 переглядiв

КИЇВ. 29 квітня. УНН. Будь-яка інформація у ЗМІ щодо українського контрнаступу не допомагає армії у його підготовці та впливає на дату та інші деталі, які мають лишатися конфіденційними, заявив в інтерв'ю журналістам скандинавських медіа Президент Володимир Зеленський, передає УНН.

Цитата

“Іноді існують інформаційні загрози. Скажу вам відверто, я про це жодного разу не висловлювався, але: іноді є інформація, яка виходить у тій чи іншій пресі, і це, на жаль, не тільки російська преса. І я вважаю, що ця інформація не допомагає. Сказати чесно, чи така інформація нас зупинить – ні. Навіть якщо вона буде з’являтися щоденно. Нас все це не зупинить, і ми все одно підемо вперед і точно переможемо. Але ось такі речі, зайва інформація – неважливо, яка вона та наскільки вона фейкова чи правдива – все це впливає. І хочу підкреслити, що це точно не допомагає”, – вказав він.

Доповнення

У тому ж інтерв’ю Зеленський зазначив, що головний ризик для України у контрнаступі полягає у зброї, зокрема, у тому, щоб техніки було достатньо для деокупації територій.

Українські Національні Новини

Політика