zelenskiy-pro-vibukh-na-vistavtsi-u-tsentri-chernigova-usi-vinni-mayut-buti-prityagnuti-do-vidpovidalnosti

Зеленський про вибух на виставці у центрі Чернігова: усі винні мають бути притягнуті до відповідальності

 • 124964 переглядiв

КИЇВ. 3 вересня. УНН. Президент України Володимир Зеленський відреагував на подію, що сталася в суботу, 3 вересня, в центрі Чернігова, де під час публічного мирного заходу стався вибух - спрацював гранатомет. Про це повідомляє УНН з посиланням на відеозвернення глави держави.

Цитата

"На жаль, маємо сьогодні абсолютно неприпустиму подію в місті Чернігів. Вдень на публічному заході в центрі міста пролунав вибух, спрацював гранатомет. Серед постраждалих – діти. Маленький хлопчик зараз у важкому стані в реанімації", - зазначив він.

Зеленський додав, що правоохоронці мають якнайшвидше зʼясувати, чому це сталося та хто приніс бойову зброю на міський захід.

"Усі винні мають бути притягнуті до відповідальності. І будуть. І я закликаю представників місцевої влади по всій країні, усіх наших правоохоронців дуже уважно пильнувати, щоб це більше ніде ніколи не повторювалося", - наголосив глава держави.

Доповнення 

Сьогодні в місті Чернігові під час проведення виставки зброї військовослужбовці територіальної оборони демонстрували цивільному населенню зброю та боєприпаси.

Під час демонстрації один з боєприпасів здетонував. В результаті цього було травмовано п’ятеро осіб, серед них четверо дітей віком від 2 до 12 років.

За фактом вибуху у Чернігові та пораненням дітей відкрито кримінальне провадження.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП