zelenskiy-u-rimi-yogo-zustriv-ochilnik-mzs-italiyi

Зеленський у Римі: його зустрів очільник МЗС Італії

 • 853894 переглядiв

КИЇВ. 13 травня. УНН. Президент України Володимир Зеленський - у Римі. Його зустрів очільник МЗС Італії Антоніо Таяні, про що написав у Twitter, пише УНН.

Цитата

"Італія вітає Президента України Володимира Зеленського. Ми підтверджуємо нашу відданість разом із українським народом захисту свободи та демократії", - написав Таяні, оприлюднивши фото із Зеленським.

Деталі

За даними Sky TG24, Антоніо Таяні уже зробив заяву: "Зрозуміло, що ми працюємо заради миру, ми підтримуємо всі ініціативи на користь миру, але давайте уточнимо, мир означає справедливість, отже повну незалежність України".

Доповнення

Під час візиту до Риму Президент України Володимир Зеленський зустрінеться з президентом та прем’єр-міністром Італії, а також із Папою Римським.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський сьогодні зустрінеться з Папою Римським - візит офіційно підтверджено. Чого чекати від перемовин?

L'Italia dà il benvenuto al Presidente dell'Ucraina Volodymyr Zelensky. Rinnoviamo il nostro impegno al fianco del popolo ucraino, a difesa della libertà e della democrazia. pic.twitter.com/3Qbc1FhWiv

— Antonio Tajani (@Antonio_Tajani) May 13, 2023

Українські Національні Новини

Політика