zelenskiy-zibrav-stavku-govorili-pro-podiyi-na-peredoviy-ta-situatsiyu-v-energetitsi

Зеленський зібрав Ставку: говорили про події на передовій та ситуацію в енергетиці

 • 237289 переглядiв

КИЇВ. 11 листопада. УНН. Президент України Володимир Зеленський провів сьогодні чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача і зазначив, що "перше й основне – це ситуація на передовій", передає УНН.

Цитата

"Провів сьогодні чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. Перше й основне – це ситуація на передовій, звичайно, з наголосом на розвитку подій на півдні. Але ми не зменшуємо уваги й до інших напрямків. Всюди рухаємося, всюди зміцнюємо позиції. Тримаємо рубежі на Донеччині", - зазначив Зеленський.

Додамо

За його словами, окремо на Ставці розглянули ситуацію в енергетиці та перебіг відновлювальних робіт.

"Минулої ночі окупанти завдали чергового удару по нашій критичній інфраструктурі. Саме через це в частині країни сьогодні вранці та вдень довелося застосувати аварійні відключення електрики. Але в більшості міст і районів вдалося повернутися до графіка стабілізаційних енергообмежень.

І максимально активно працюємо, щоб посилити наші можливості захищати небо й відновити все те, що окупанти все ж, на жаль, зруйнували", - резюмував Зеленський.

Раніше

Президент України Володимир Зеленський заявив, що Україна повертає Херсон і додав, що "наші оборонці – на підступах до міста".

Українські Національні Новини

Політика