zelenskiy-zustrivsya-z-mattarelloyu-tsinuyemo-vazhlivu-viyskovu-dopomogu

Зеленський зустрівся з Маттареллою: "Цінуємо важливу військову допомогу"

 • 780092 переглядiв

КИЇВ. 13 травня. УНН. Президент України Володимир Зеленський повідомив у соцмережах, що у Римі зустрівся з президентом Італії Серджо Маттареллою, пише УНН.

Цитата

"У Римі зустрівся з Президентом Італії Серджо Маттареллою. Вдячний за послідовну позицію щодо підтримки України. Цінуємо важливу військову допомогу, яка дає нашій державі здатність протистояти російській агресії. Запорукою нашого успіху на полі бою є своєчасне отримання необхідної допомоги", - написав Зеленський.

Він наголосив, що "Італія була і є на правильному боці, на боці правди у цій війні". "Ми рухаємось у напрямку перемоги. Перемога – це і є мир для нашої держави", - підкреслив Глава держави.

Деталі

За даними Sky TG24, Маттарелла, як повідомляється, під час зустрічі у Квірінальському палаці з українським лідером Володимиром Зеленським сказав: «Для мене велика честь бачити вас тут, у Римі». 

«Мир, заради якого ми всі працюємо, має відновити справедливість і міжнародне право. Це має бути справжній мир, а не капітуляція», - сказав Маттарелла Президенту України Володимиру Зеленському.

Також під час зустрічі Маттарелла, як повідомляється, назвав викрадення росіянами українських дітей "серцеразливою та неблагородною практикою".

Нагадаємо

Президент Італії Маттарелла офіційно прийняв Зеленського.

Українські Національні Новини

Політика