zelenskyi-na-donechchyni-vidvidav-zakhysnykiv-chasovoho-yaru

Зеленський на Донеччині відвідав захисників Часового Яру

 • 15102 переглядiв

Президент Зеленський відвідав командний пункт 41-ї механізованої бригади, яка захищає Часів Яр на Донеччині, поспілкувався з бійцями, вручив їм нагороди та оглянув оборонні укріплення.

Президент України Володимир Зеленський під час візиту на Донеччину відвідав один  із командних пунктів 41-ї окремої механізованої бригади, яка обороняє Часів Яр. Про це глава держави розповів у своєму Telegram-каналі, передає УНН.

Деталі 

Один із командних пунктів 41-ї окремої механізованої бригади, яка обороняє Часів Яр. Поспілкувався з воїнами, заслухав доповідь командира бригади щодо оперативної обстановки в зоні відповідальності 41-ї ОМБр і зведення оборонних рубежів

- розповів Зеленський про візит до військових. 

Президент присвоїв звання Героя України та вручив орден "Золота Зірка" головному сержанту Сергію Гвоздю. Він захищає Україну з першого дня повномасштабного вторгнення.

За цей час зведені групи під його командуванням неодноразово відбивали ворожі штурми на Донеччині. Завдяки його влучним пострілам та ефективному керуванню дронами окупанти зазнали значних втрат і в техніці, і в живій силі. Сергій Гвоздь неодноразово був поранений і попри загрозу своєму життю рятував побратимів.

Мені приємно бути тут, побачити вас, подякувати й нагородити особисто. Ви на одному з найгарячіших, а можливо, і на найгарячішому напрямку боїв за нашу державу сьогодні. Дякую за те, що боретеся за Україну, за український Донбас

- заявив Володимир Зеленський.

19.04.24, 12:12 • [views_0]

Нагадаємо

В Донецькій області президент України Володимир Зеленський провів нараду щодо безпекової ситуації в регіоні та оглянув будівництво фортифікацій.