zelenskyi-obhovoryv-z-premierom-hretsii-zaluchennia-krain-hlobalnoho-pivdnia-do-samitu-myru

Зеленський обговорив з прем'єром Греції залучення країн Глобального Півдня до Саміту миру

 • 28219 переглядiв

Під час свого візиту до Вільнюса президент України Володимир Зеленський зустрівся з прем'єр-міністром Греції Міцотакісом. Сторони обговорили попередні домовленості та залучення інших країн до Саміту миру у Швейцарії.

Під час візиту до Вільнюса президент України Володимир Зеленський зустрівся з прем’єр-міністром Греція Кіріакосом Міцотакісом. Про це пише УНН з посиланням на заяву глави держави у Telegram.

Деталі

Зеленський розповів, що  піч зустрічі вони обговорили реалізацію домовленостей, досягнутих під час візиту грецького прем'єра до Одеси.

Я вдячний Прем’єр-міністру Міцотакісу за готовність взяти участь у майбутньому Глобальному саміті миру у Швейцарії та працювати разом над залученням більшої кількості учасників із країн Глобального Півдня

- заявив Володимир Зеленський. 

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський запросив партнерів з ініціативи Тримор'я взяти участь у першому інавгураційному Глобальному саміті миру у Швейцарії та об'єднати зусилля для залучення інших лідерів до саміту, спрямованого на об'єднання світової більшості заради справедливого миру.

Зеленський та президентка Швейцарії обговорили підготовку до першого Саміту миру10.04.24, 18:25 • [views_0]