zelenskyi-pro-zvilnennia-danilova-vin-perevodytsia-na-inshyi-napriamok

Зеленський про звільнення Данілова: він переводиться на інший напрямок

 • 27158 переглядiв

Президент Зеленський здійснив перестановки на ключових посадах у сфері безпеки, звільнивши секретаря РНБО Олексія Данилова та призначивши Олександра Литвиненка новим секретарем РНБО з метою посилення стратегічних можливостей України.

Президент Володимир Зеленський повідомив, що уже колишній секретар РНБО Олексій Данілов переводиться на інший напрямок, але не уточнив на який. Зеленський заявив, що загалом очікує зміцнення стратегічних можливостей держави прогнозувати і впливати на процеси, від яких залежить національна безпека України. Про це він розповів у вечірньому відеозверненні, передає УНН.

Сьогодні продовжив перезавантаження системи управління нашою державою. Є кадрові заміни. Вдячний Олексію Данілову за роботу на посаді секретаря Ради національної безпеки і оборони України. Він переводиться на інший напрямок – про це пізніше 

- сказав Зеленський.

Президент нагадав, що новим секретарем РНБО він призначив Олександра Литвиненка.

"Він поєднає свій досвід керівництва Службою зовнішньої розвідки України із завданнями, які є перед Радою нацбезпеки і оборони. Новим керівником зовнішньої розвідки став Олег Іващенко. Він має відповідний досвід. Загалом очікую зміцнення стратегічних можливостей нашої держави прогнозувати і впливати на процеси, від яких залежить національна безпека нашої держави. Зміцнення України і оновлення нашої державної системи на всіх напрямках буде продовжене", - заявив Зеленський.

Політолог назвав можливі причини звільнення Данілова з посади секретаря РНБО26.03.24, 18:42 • [views_0]

Доповнення

Президент України Володимир Зеленський звільнив Олексія Данілова з посади секретаря Ради нацбезпеки та оборони і одразу ж призначив на його місце - Олександра Литвиненка.

Литвиненко до призначення на посаду секретаря РНБО був головою Служби зовнішньої розвідки України.

Данілов, якого сьогодні було звільнено з посади секретаря РНБО, прокоментував своє звільнення, подякувавши Президенту за довіру та долі, що дала можливість служити своїй країні і своєму народові.