zelenskyi-proviv-bezpekovu-naradu-v-slavutychi-hovoryly-pro-rozvytok-mista-y-zony-vidchuzhennia

Зеленський провів безпекову нараду в Славутичі: говорили про розвиток міста й зони відчуження

 • 48082 переглядiв

Зеленський провів безпекову нараду в Славутичі, щоб обговорити безпеку міста, перспективи розвитку, цивільну інфраструктуру, робочі місця, захист Чорнобильської АЕС та охорону кордону.

У Славутичі Президент Володимир Зеленський особисто провів нараду щодо безпекової ситуації та перспектив розвитку міста й зони відчуження. Про це повідомили у пресслужбі МВС України, передає УНН.

Деталі

Під час наради розглянути питання безпеки цивільної інфраструктури, транспорту, енергетики, а також ситуацію із забезпеченням робочих місць.

За даними МВС під час наради Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко та командувач Національної гвардії Олександр Півненко доповіли про оборону та охорону ЧАЕС і Славутича, а також будівництво фортифікацій.

Голова Державної прикордонної служби Сергій Дейнеко поінформував про охорону державного кордону в районі Чорнобильської атомної електростанції та міста.

"Дякую тим, хто захистив життя 38 років тому, і тим, хто протистояв ворогу у 2022 році" - Зеленський відвідав Славутич у річницю трагедії на ЧАЕС26.04.24, 17:49 • [views_0]