zelenskyi-proviv-telefonnu-rozmovu-zi-stoltenberhom-obhovoryly-potreby-kyieva-v-ppo-ta-boieprypasakh

Зеленський провів телефонну розмову зі Столтенбергом: обговорили потребу України в ППО та боєприпасах

 • 20147 переглядiв

Президент України Володимир Зеленський обговорив з Генеральним секретарем НАТО Столтенбергом скликання позачергового засідання Ради Україна-НАТО 19 квітня для обговорення нагальної потреби України в підтримці протиповітряної оборони та боєприпасах на тлі російських атак.

Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом. Про це глава держави розповів у своєму Telegram-каналі, передає УНН.

Деталі

Генсек Альянсу підтвердив скликання на запит України позачергового засідання Ради Україна – НАТО. Воно відбудеться 19 квітня на рівні міністрів оборони

- заявив глава держави. 

Зеленський також подякував Столтенбергу та партнерам за швидку реакцію. За його словами, Україна потребує негайних кроків для посилення протиповітряного захисту. 

Генсек НАТО завтра зустрінеться з Кулебою: що відомо17.04.24, 17:47 • [views_0]

Окремо сторони обговорили ранковіракетні удари рф по Чернігову та постачання снарядів для України

Поінформував Єнса про ранковий удар російських окупантів по готелю в Чернігові та наслідки російського терору для української енергетики. Ми також обговорили стан виконання ініціатив щодо постачання снарядів для України

- підсумував Володимир Зеленський.

Нагадаємо

Генеральний секретар Альянсу Єнс Столтенберг заявив, що 19 квітня, відбудеться засідання Ради Україна - НАТО, на якому обговорюватиметься нагальна потреба України у більшій підтримці, зокрема у сфері протиповітряної оборони та артилерійських снарядів.