zelenskyi-zvilnyv-zastupnyka-nachalnyka-udo-ta-zminyv-zama-sekretaria-rnbo

Зеленський звільнив заступника начальника УДО та змінив зама секретаря РНБО

 • 18482 переглядiв

Зеленський звільнив Тараса Гребеннікова з посади заступника начальника Управління державної охорони та Олексія Соловйова з посади заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони, призначивши замість нього Андрія Кононенка.

Президент України Зеленський звільнив заступника начальника Управління державної охорони Тараса Гребеннікова.  Також голова держави підписав указ про звільнення заступника секретаря РНБО Олексія Соловйова. Замість нього Зеленський призначив Андрія Кононенка. Про це УНН повідомляє із посиланням на відповідні укази Президента, оприлюднені на сайті ОП. 

"Звільнити Гребеннікова Тараса Володимировича з посади заступника начальника Управління державної охорони України", - йдеться в указі Президента від 15 квітня. 

Також голова держави іншим своїм указом звільнив Олексія Соловйова з посади заступника секретаря РНБО"

"Звільнити Соловйова Олексія Станіславовича з посади заступника Секретаря Ради національної безпеки і оборони України", - йдеться в указі. 

На його місцев Зеленський  іншим свої указом призначив Андрія Кононенка. 

"Призначити Кононенка Андрія Валерійовича заступником Секретаря Ради національної безпеки і оборони України", - повідомляється в указі. 

Довідково 

Гребенніков перебував на посаді заступника начальника Управління державної охорони України з жовтні 2019 року.

Командувачем ОК "Захід" став бригадний генерал Шведюк15.04.24, 10:12 • [views_0]