zhinka-politseyska-vlashtuvala-vikradennya-lyudini

Жінка-поліцейська влаштувала викрадення людини

 • 15492 переглядiв

КИЇВ. 30 червня. УНН. Столична прокуратура затримала співробітницю поліції охорони, яка за 50 тис. гривень замовила викрадення людини. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу прокуратури м. Києва.

За інформацією правоохоронців, 24-річна жінка запропонувала своєму знайомому 50 тисяч гривень, щоб він викрав іншого чоловіка та змусив його зізнатись у вбивстві. Таким чином співробітниця поліції хотіла зняти обвинувачення зі свого співмешканця, якого підозрюють у скоєнні цього злочину.

В рамках досудового слідства, правоохоронці інсценували викрадення та передали замовниці відеодокази начебто скоєного злочину.

Жінку затримали одразу після передачі "виконавцю" першої частини винагороди.

Наразі готується повідомлення про підозру у вчиненні злочинів, передбачених одразу двома статтями - ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ст. 386 (перешкоджання з’явленню свідка, потерпілого, експерта, примушування їх до відмови від давання показань чи висновку) КК України.

Як писав УНН, водій автомобіля “Daewoo Lanos”, який 29 червня 01.25 в районі будинку 106 по Слобожанському проспекту збив дитячий візок з дитиною та зник з місця пригоди, затриманий та йому обирається міра запобіжного заходу.

 

Українські Національні Новини

Київ