zhinochu-zbirnu-ukrayini-z-biatlonu-ocholiv-rosiyanin-prokunin

Жіночу збірну України з біатлону очолив росіянин Прокунін

 • 9341 переглядiв

КИЇВ. 4 травня. УНН. Жіночу збірну України з біатлону очолив росіянин Андрій Прокунін. Про це повідомляє сайт Федерації біатлону України, передає УНН.

"1 травня в Києві відбулося засідання спеціально створеної комісії, присвячене розгляду кандидатур на посаду старшого тренера жіночої збірної України. За підсумками засідання комісії старшим тренером нашої команди призначений Андрій Вікторович Прокунін", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Визначився склад збірної України з біатлону на наступний сезон

Росіянин Андрій Прокунін до цього був старшим тренером чоловічої і жіночої збірних Південної Кореї і готував команду до домашної Олімпіади.

Відзначимо, в 2009 році під час чемпіонату Росії з біатлону у Прокуніна була виявлена ​​позитивна допінг-проба. Спортсмена дискваліфікували на два роки. Професійну кар'єру він завершив п'ять років тому, після літнього чемпіонату світу 2013 року, де разом з російською командою завоював золото в змішаній естафеті.

Також, як повідомляється, в тренерський штаб жіночої збірної увійшли колишній старший тренер збірної України з лижних гонок Валерій Лєсников і білоруський наставник Володимир Махлай. Також продовжить працювати з командою Григорій Шамрай.

Українські Національні Новини

Спорт