zhiteli-zolotogo-mayzhe-tizhden-buli-bez-svitla-cherez-poshkodzhenu-lep

Жителі Золотого майже тиждень були без світла через пошкоджену ЛЕП

 • 8459 переглядiв

КИЇВ. 28 листопада. УНН. У Золотому на Луганщині відновили подачу електроенергії після того, як у 350 будинках тиждень не було світла. Про це повідомляє прес-служба Генштабу ЗСУ, передає УНН.

"В населеному пункті Золоте, що на Луганщині, відновили подачу електроенергії. Майже тиждень у близько 350 помешканнях на вулицях Хуторна, Вольна, Польова, Набережна, які знаходяться у цьому прифронтовому населеному пункті, не було світла", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, повітряна лінія електропередач була пошкоджена у "сірій зоні" в результаті обстрілу з боку незаконних збройних формувань.

Після отримання гарантії дотримання тиші сапери дослідили підходи до опор ЛЕП на наявність вибухонебезпечних предметів. Офіцери цивільно-військового співробітництва забезпечили охорону та безперешкодний доступ до місця пошкодження представників ремонтної бригади Попаснянського РЕС, які і усунули порив лінії та відновили подачу електроенергії.

Як повідомляв УНН, на підконтрольній українському уряду частині Луганської області понад 20 тис. людей залишилися без світла через негоду.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП