zhitelka-vinnichchini-dobrovilno-povernula-derzhavi-ponad-2-2-mln-grn

Жителька Вінниччини добровільно повернула державі понад 2,2 млн грн

 • 8362 переглядiв

ВІННИЦЯ-КИЇВ. 23 грудня. УНН. За втручання органів прокуратури Вінницької області, бухгалтер одного з санаторіїв добровільно повернула державі понад 2,2 мільйона гривень. Про це УНН-Центр повідомили у прокуратурі Вінницької області.

Прокуратурою Вінницької області спільно із працівниками податкової міліції викрито службову особу установи по наданню послуг у сфері санаторно-курортного лікування, яка упродовж 2013-2015 років, ухилялась від сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування в розмірі понад 2,2 млн грн, маюче реальну спроможність сплачувати такі внески своєчасно, відповідно до вимог Закону.

У межах відповідного кримінального провадження, в якому прокуратурою Вінницької області здійснювалось процесуальне курівництво, головному бухгалтеру установи повідомлено про підозру у в чиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 212-1 КК України.

Ухвалою суду службову особу визнано винною та звільнено від кримінальної відповідальності, відповідно до вимог Закону, у зв‘язку із відшкодуванням завданих інтересам держави збитків у розмірі 2,2 млн грн.

Як повідомляв УНН, на Вінниччині цьогоріч обліковано 15,4 тис. кримінальних правопорушень.

Українські Національні Новини

Суспільство