zhitelka-vinnichchini-pokinula-novonarodzhenu-ditinu-v-tualeti

Жителька Вінниччини покинула новонароджену дитину в туалеті

 • 6291 переглядiв

ВІННИЦЯ-КИЇВ. 1 березня. УНН. У селі Гуньки Немирівського району правоохоронці розшукали жінку, яка лишила свою новонароджену дитину в туалеті. Про це УНН-Центр повідомили у ГУ НП Вінницької області.

Так, новонародженого хлопчика у власній вбиральні знайшов 75-річний пенсіонер. Дитина була загорнута у рушник та лежала на підлозі туалету. За попереднім оглядом лікарів, хлопчик народився декілька годин тому та був цілком здоровий.

Правоохоронці встановили матір немовляти. Нею виявилась 29-річна жінка, яка винаймала помешкання в дідуся. В неї вже є четверо дітей віком 6, 4, 2 та 1 рік. Двоє старших виховуються у будинку-інтернаті в Тульчині, а менші – усиновлені іншими людьми.

Причину свого вчинку жінка пояснити не змогла, лише сказала, що злякалась відповідальності за те, що народила дитину в таких умовах. Зараз жінку оглядають лікарі. Вона вже написала відмову від новонародженого сина.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.135 КК України (залишення в небезпеці). Таке правопорушення карається обмеженням волі на строк до двох років або позбавленням волі на той самий строк.

Нагадаємо, у Миколаєві 29 січня невідома жінка покинула своє новонароджене немовля у під'їзді будинку на морозі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП