zhitelya-lutska-pozbavili-voli-na-5-rokiv-za-znuschannya-nad-koshenyam

Жителя Луцька позбавили волі на 5 років за знущання над кошеням

 • 12516 переглядiв

ЛУЦЬК-КИЇВ. 16 червня. УНН. П'ять років ув'язнення присудили 21-річному жителю Луцька Юрію Гнатюку за жорстоке поводження з котеням. Про це кореспонденту УНН повідомили в прес-службі прокуратури Волинської області.

У прокуратурі нагадали, що хлопець разом зі свою дівчиною, переселенкою з Луганська Любов'ю Таропіною мордували кошеня в духовці, тримали в морозильній камері та пральній машині. Все фільмували на відео, а потім викинули кошеня з 9 поверху. За кілька днів тварина померла попри зусилля волонтерів.

"Ю.Гнатюка визнали осудним і відправили його за грати на 5 років і 1 місяць. Річ у тім, що хлопець на момент вчинення цього злочину уже був засуджений умовно на три роки за навмисне завдання важких тілесних ушкоджень", - повідомили у прокуратурі.

Крім того, за даними прес-служби, Л.Таропіну засудили раніше, ще наприкінці 2016 року. Їй призначили покарання у вигляді до 3 років та 6 місяців позбавлення волі зі встановленням 2-річного іспитового строку. Дівчина забрала документи з Луцького коледжу бізнесу та повернулася з матір’ю в Луганську область.

Українські Національні Новини

Суспільство