zhittya-zavzhdi-peremagaye-zlo-zelenskiy-privitav-zvilnenu-z-polonu-mamonovu-iz-narodzhennyam-ditini

"Життя завжди перемагає зло": Зеленський привітав звільнену з полону Мамонову із народженням дитини

 • 191507 переглядiв

КИЇВ. 26 вересня. УНН. Звільнена з полону медик Мар'яна Мамонова народила дівчинку. Президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні привітав військову лікарку та наголосив, що життя завжди перемагає будь-яке зло, передає УНН.

Цитата

"Сьогодні (25 вересня - ред.) маємо чудову новину. Мар’яна Мамонова, військова лікарка, захисниця "Азовсталі", яку ми звільнили з російського полону, народила донечку. Я щиро вітаю від всього серця Мар’яну і бажаю дівчатам лише найкращого – миру і перемоги. Це ще один доказ того, що життя завжди перемагає будь-яке зло. І не є винятком із цього правила зло під російським прапором", - сказав він.

Доповнення 

Мер Рівного Олександр Третяк повідомив, що звільнена з полону Мар'яна Мамонова народила донечку.

"Вага: 3250 грамів. Зріст: 57 сантиметрів. Вітаємо маленьку україночку та її батьків! Це неймовірна новина!", - зазначив він.

Довідка 

Мар’яна Мамонова була звільнена з російського полону 21 вересня в результаті обміну.

Мамонова медик, капітан медичної служби ЗСУ. Мала чотири ротації до АТО/ООС. Служила начальницею медичної служби 501-го окремого батальйону морської піхоти. З початку повномасштабного російського вторгнення служила в Маріуполі. Із 4 квітня 2022 року перебувала у російському полоні.

Нагадаємо 

21 вересня відбувся великий обмін полоненими. Він пройшов у декілька етапів і у дуже різних локаціях. З російського полону ми повернули 215 людей.

Денис Прокопенко "Редіс", Сергій Волинський "Волина", Святослав Паламар, Денис Шлега, Олег Хоменко – командири з "Азовсталі" – вони вже перебувають у безпеці.

Володимир Зеленський зазначив, що п’ятеро командирів захисників Маріуполя, яких звільнили із російського полону, залишатимуться в Туреччині до кінця війни.

Глава Офісу Президента України Андрій Єрмак повідомив, що Віктора Медведчука передали рф в обмін на 200 українських героїв.

Також Зеленський наголосив, що Україна звільнила з російського полону 10 іноземних громадян.

Українські Національні Новини

Суспільство