zinchenka-vklyuchili-do-simvolichnoyi-zbirnoyi-sichnya-v-apl

Зінченка включили до символічної збірної січня в АПЛ

 • 11881 переглядiв

КИЇВ. 9 лютого. УНН. Футболіст молодіжної та національної збірних України потрапив в січневу символічну збірну Англійської Прем'єр-ліги з точки зору статистики, яку склав InStat. Про це повідомляє сайт "Zbirba.com", передає УНН

Українець частіше і успішніше всіх крайніх захисників АПЛ віддавав гострі передачі (2,4 в середньому за 90 хвилин, з точністю 100 відсотків), а також став кращим по ефективністю відборів (90 відсотків вдалих), за що одержав право вперше потрапити до подібної команди.

Відразу п'ятеро футболістів "Манчестер Сіті" увійшли в січневу команду – Фернандіньо, Давід Сільва, Рахім Стерлінг, а кращим став Серхіо Агуеро, який продемонстрував високу ефективність при завершенні атак - з 16-ти його ударів 9 - припали в створ воріт (56 відсотки), а п'ять з них стали гольовими. Тобто, в середньому на гол аргентинця було потрібно 3,2 удари.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зінченко розповів про свою роль в "Манчестер Сіті"

Також до топ-11 потрапили двоє гравців з "МЮ" Валенсія, Погба і "Тотенхема" Ерікксен і Лльоріс та футболісти "Арсеналу" Косельни", "Ліверпуля" Ловрен.

Варто відзначити, що команда була визначена згідно InStat Index, унікального показника за допомогою якого оцінюється виступ гравця в конкретному матчі і протягом усього сезону. InStat Index формується автоматично за допомогою суворого алгоритму.

Додамо також, в січні Зінченко відіграв два повних поєдинки в складі "городян" клубу в АПЛ.

Українські Національні Новини

Спорт