zlochintsi-rozzuli-i-rozdyagli-khloptsya-v-tsentri-kiyeva

Злочинці роззули і роздягли хлопця в центрі Києва

 • 11345 переглядiв

КИЇВ. 13 березня. УНН. На Печерську поліцейські затримали двох нападників, які у центрі Києва відібрали у киянина одяг та взуття. Про це УНН повідомили у прес-службі поліції Києва.

Ввечері до Печерського управління поліції зателефонував 22-річний киянин, який став жертвою розбійного нападу. Внаслідок події хлопець лишився без мобільного телефону, гаманця, одягу та взуття.

Встановлено, що коли хлопець заходив у під’їзд будинку на вулиці Станіславського за ним увійшли двоє невідомих, які стали погрожувати йому ножем і вимагати цінності. Киянин не сперечався і віддав нападникам сумку із гаманцем, в якому були банківські картки та 500 гривень, і мобільний телефон.

Сумки й телефону чоловікам виявилося замало, тому вони наказали потерпілому віддати їм куртку й черевики.

Чоловіки – уродженці Херсонської та Дніпропетровської областей, 33-х та 36-ти років. У скоєному зізналися та повернули речі власникові.

Відомості про подію внесені до ЄРДР, відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Затриманим загрожує до десяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Наразі поліція відпрацьовує інформацію щодо причетності чоловіків до інших злочинів, скоєних на території міста.

Як повідомляв УНН, луганські переселенці видурили в громадян понад два млн грн.

Українські Національні Новини

Київ