zlochintsiv-zatrimali-za-napad-na-mitnogo-eksperta-yevrosoyuzu

Злочинців затримали за напад на митного експерта Євросоюзу

 • 7234 переглядiв

КИЇВ. 16 грудня. УНН. Правоохоронці затримали злочинців, що напали на громадянина Німеччини - митного експерта місії Євросоюзу по наданню прикордонної допомоги Україні та Молдові в Одесі. Про це УНН повідомили у прес-службі поліції Одеської області.

До поліції надійшло повідомлення, що до лікарні доставлено 47-річного громадянина Німеччини - митного експерта місії Євросоюзу по наданню прикордонної допомоги Україні та Молдові.

Чоловік пояснив, що близько третьої години ночі двоє невідомих осіб напали на нього біля залізничного вокзалу, спричинивши тілесні ушкодження та заволодівши його майном.

За цим фактом слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.187 (розбій) КК України.

Поліцейські встановили особи зловмисників, які скоїли розбійний напад. Ними виявилися 38-річний чоловік без певного місця мешкання та 18-річний громадянин сусідньої держави.

Наразі обидва правопорушники затримані в порядку ст. 208 КПК України. Їм повідомлено про підозру у вчинені вказаного злочину. Злочинцям загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від семи до десяти років із конфіскацією майна.

Зараз чоловіки перевіряються на причетність до інших аналогічних злочинів, вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП