zlovmisnika-suditimut-za-vbivstvo-simyi-u-kharkovi

Зловмисника судитимуть за вбивство сім'ї у Харкові

 • 12468 переглядiв

КИЇВ. 7 грудня. УНН. Зловмисника, що вбив сім'ю в Індустріальному районі Харкова, судитимуть. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури Харківської області.

Так, у серпні цього року зловмисник проник у домоволодіння до своїх знайомих та з ножем напав на них. Господар будинку отримав 17 ножових поранень, його дружина - 6. Від отриманих травм вони померли на місці. Ще одна жінка, родичка потерпілих, з ножовими пораненнями в груди госпіталізована до лікарні. Їй вдалося сховатися від убивці в будинку та викликати правоохоронців.

Як пояснив сам зловмисник, на такий крок його змусив піти не погашений борг. Він розповів, що потерпілий був винен його батьку, який нещодавно помер, близько чотири тис. доларів США. Однак гроші віддавати не поспішав. Не маючи законної можливості повернути кошти, чоловік вирішив шляхом розбійного нападу заволодіти цінним майном боржника.

Чоловіку інкримінується розбій, умисне вбивство двох осіб та замах на вбивство. Наразі, за рішенням суду, зловмисник знаходиться під вартою.

Прокуратура передала справу злочинця до суду для розгляду по суті. Йому загрожує довічне позбавлення волі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП