zmi-vitrati-britanskoyi-politsiyi-v-zvyazku-zi-spravoyu-skripalya-sklali-10-mln-dolariv

ЗМІ: витрати британської поліції в зв'язку зі справою Скрипаля склали 10 млн доларів

 • 8170 переглядiв

КИЇВ. 4 червня. УНН. Витрати британської поліції в зв'язку з отруєнням екс-співробітника ГРУ Генштабу РФ Сергія Скрипаля та його дочки Юлії склали приблизно 7,5 млн фунтів стерлінгів (близько 10 млн доларів). Про це повідомляє ВВС, передає УНН.

За словами комісара поліції по боротьбі зі злочинністю в графстві Уїлтшир Ангуса Макферсона, в розслідуванні отруєння Скрипаль також були задіяні представники 40 інших британських структур. Він зазначив, що розслідування інциденту може вимагати подальших фінансових витрат.

Нагадаємо лікар екс-полковника ГРУ Сергія Скрипаля та його дочки Юлії, які постраждали в результаті отруєння в англійському Солсбері в березні поточного року, не розраховував на те, що його пацієнти зможуть вижити. За словами медика інтенсивної терапії Стіва Джукса, пацієнтами якого були Скрипалі, в той момент все вказувало на те, що врятувати пацієнтів не вдасться.

Як повідомляв УНН, 4 березня 66-річний екс-полковник ГРУ Сергій Скрипаль, засуджений в Росії за шпигунство на користь Великобританії, і його 33-річна дочка Юлія піддалися в Солсбері впливу нервово-паралітичного речовини типу "Новачок". Пізніше Лондон виступив з твердженням про те, що ця речовина розроблялася в Росії, і на цій підставі звинуватив Москву в причетності до інциденту.

Українські Національні Новини

Новини Світу