znaydeniy-trup-v-odesi-ne-nalezhit-yuristu-u-spravi-vbitogo-advokata-yu-grabovskogo

Знайдений труп в Одесі не належить юристу у справі вбитого адвоката Ю.Грабовського

 • 11594 переглядiв

ОДЕСА-КИЇВ. 10 січня. УНН. Тіло невпізнаного чоловіка, що було знайдено в Одесі, не належить юристу Сергію Федосенку, свідку у справі вбивства адвоката Юрія Грабовського. Про це кореспонденту УНН повідомили у прес-службі ГУ НП в Одеській області.

Більше того, мати безвісти зниклого помічника адвоката О.Соколовської, Сергія Федосенка, на впізнання тіла їхати відмовилася.

У свою чергу, адвокат Оксана Соколовська на своїй сторінці у Facebook повідомила, що була на впізнанні, за її словами, труп має велику схожість (відсотків 90) з її помічником, свідком у справі вбивства Ю.Грабовського.

Як повідомляв УНН, справа щодо вбивства адвоката Ю.Грабовського слухається Шевченківським районним судом Києва у закритому режимі.

Нагадаємо, як повідомляв УНН, про зникнення Ю.Грабовського стало відомо 10 березня. Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею “умисне вбивство” Кримінального кодексу України. 25 березня в Національній асоціації адвокатів України повідомили, що Ю.Грабовського, який був захисником російського військового О.Александрова, знайдено вбитим. Головний військовий прокурор України А.Матіос повідомив, що тіло адвоката Ю.Грабовського знайшли біля Жашкова Черкаської області. У справі було затримано двох підозрюваних.

Українські Національні Новини

Суспільство